Fakturering

Ledande i Norden

Vi har lång erfarenhet av att leverera komplexa lösningar till ett flertal större företag i Norden.

Minska administrationen

Med PayEx fakturering får du snabbare betalt och kan fokusera på det du är bäst på.

Skräddarsydda lösningar

Vi anpassar lösningarna efter ditt företags behov.

Bättre koll

Med automatiserad reskontra får du tillgång till din data dygnet runt.

Att fakturera ska inte behöva vara rocket science.

Vi anpassar våra automatiserade faktureringsrutiner efter både dig och dina kunder och ser till att du får bättre överblick, säkrare betalningar och tid över till annat. Med ett eget utvecklarteam, den senaste tekniken och en samlad erfarenhet från flera decennier effektiviserar vi hela din fakturering. Du får ett enklare och överskådligare flöde och kan minska antalet leverantörer.

icon

Integrering

För oss är det viktigt att du enkelt kan komma igång, oberoende av vilken teknisk kompetens du har. Vi ser till att integreringen går snabbt och friktionsfritt och oavsett vilket ekonomisystem du använder så kan vi ”prata” med det.

icon

Reskontrahantering

När du automatiserar din reskontra får du tid över till annat. Du har tillgång till din data dygnet runt och får bättre koll på allt som sker. Både du och dina kunder får helt enkelt bättre förutsättningar att göra ett bra jobb.

icon

Kundkommunikation

Fakturan är också en möjlighet att kommunicera med dina kunder. Så självklart kan du utforma dina fakturor precis som du vill ha dem och förse dem med personifierade erbjudanden, oavsett om dina kunder valt att få sina fakturor på papper, via e-post eller som e-faktura.

icon

Inkasso

Att ta fordringar till inkasso kan vara känsligt. Du vill naturligtvis ha betalt, men också bemöta dina kunder med respekt och förståelse. Vi har lång erfarenhet både av att sätta upp automatiska flöden för kravhantering och att hjälpa dina kunder med lösningar. Vi hjälper dig även med inkasso utanför Sverige.

Fördelar med PayEx Faktureringstjänster

icon

Att själv kunna bestämma hur man ska få sin månadsfaktura är numera en självklarhet, vare sig det är via e-post, e-faktura, pappersfaktura eller något annat. Våra faktureringssystem gör det enkelt att välja.

icon

I vårt gränssnitt kommer du åt data och statistik dygnet runt. På så sätt kan du förutspå trender och se till att du alltid ligger steget före dina kunders förväntningar.

icon

Tillsammans sätter vi upp ett flexibelt regelverk utifrån dina önskemål. Det minimerar administrationen och risken för ”unhappy flow”, så att du kan använda tiden till annat.

icon

En trygghet för både dig och dina kunder är att ni dygnet runt kan följa händelseförloppet för en faktura. Kunden kan enkelt logga in och hämta fakturor, se aktuell skuld eller betala direkt.

icon

När hanteringen är effektiv och kommunikationen tydlig blir det både färre supportärenden och missnöjda kunder. Tillsammans med dig gör vi kundresan så enkel och självklar som möjligt.

icon

Utvecklingen av våra system görs av våra egna medarbetare. Det gör att vi enkelt kan anpassa våra tjänster efter hur ditt företag växer eller ditt erbjudande ändras. Vid behov kan vi snabbt lägga till ytterligare finansiella tjänster.

Vikten av att involvera och koordinera IT- och leveransorganisationen i affären kan inte överskattas. Det blir allt tydligare att ett nära samarbete mellan dessa enheter är helt avgörande för en framgångsrik tjänsteutveckling.

Niklas Waktel Head of Product Management Ledger PayEx Sverige

Vill du veta mer?

Hör av dig, så berättar vi mer om våra faktureringstjänster.

Du kanske också är intresserad av

Inkasso

Vi har lång erfarenhet av en respektfull och balanserad skuldhantering. Och vi glömmer aldrig att inkasso också är en del av kundupplevelsen.

Läs mer om hur du får kunden att betala utan att det blir dålig stämning

Konto

Ge dina kunder en enklare vardag. Erbjud dem en kontotjänst, så blir de lojalare och köper mer.

Läs mer om hur du får nöjdare kunder och säljer mer

Finansiering

Vi har flera smarta sätt som du kan använda för att utnyttja värdet av dina fakturor innan du fått betalt för dem.

Läs mer om hur du slipper vänta på pengarna