PayEx logo

PayEx Checkout

Stammis överallt

När kunderna känner sig som hemma, så blir köpupplevelsen därefter.

En stor del av alla påbörjade köp i webbshoppar avslutas aldrig. Ofta av den enkla anledningen att det känns för krångligt. PayEx Checkout är en betalningslösning som gör det enkelt för dig att ta betalt och enkelt för din kund att betala. Dina kunder behöver bara fylla i sina betalningsuppgifter en gång. Sedan hänger uppgifterna med till andra webbshoppar som använder tjänsten. Det är lite som att vara stammis på ett ställe. Fast med PayEx Checkout är de stammis överallt! 

 

Allt du behöver för att ta betalt online ingår.

Swish Handel

Låt dina kunder betala enkelt och tryggt med Swish Handel.

Kortbetalning

Kortbetalning med världens mest populära bank- och kreditkort. Kunderna kan fylla i kortinformation vid varje tillfälle eller spara sitt kort för upprepad användning.

Fakturaköp

Faktura

Dina kunder kan köpa nu och betala senare. Du får betalt direkt, vi tar hand om resten

Konto

Dina kunder köper nu och du som handlare får betalt direkt. Konsumenten betalar i sin takt, men som minst 1/20 per månad

En betalningslösning som förstår hur vi vill betala.

Många av oss vill betala på olika sätt i olika situationer. Ibland vill vi få hem en vara först och betala i efterhand med faktura och ibland vill vi betala direkt med kort eller Swish.

PayEx Checkout är en smart betalmeny som anpassar vilka betalsätt som kunden skall erbjudas att betala med utifrån olika förutsättningar. Checkouten väger samman olika parametrar för att erbjuda bästa möjliga betalmeny för varje enskilt köp för att optimera konverteringsgrad.

Så här fungerar det


1

Kunden blir igenkänd via cookie eller anger e-postadress och mobilnummer


2

Kunden väljer mellan att betala med kort, faktura, konto eller Swish.


3

Kunden väljer ett lagrat kortnummer eller anger ett nytt (som kan sparas till nästa gång) och klickat betala. Klart!

Fakturabetalning: Kunden anger sitt personnummer vid första köpet. Adressen hämtas automatiskt och kunden får fakturan via post och betalar. Klart!

Swishbetalning: Kunden signerar köpet i Swish-appen med BankID. Klart!

Vill du veta mer om PayEx Checkout?