PayEx logo

Betalterminaler

Ta betalt via fristående, integrerade eller mobila betalterminaler. Vi ger dig tillgång till den senaste funktionaliteten.

Kassaintegrerade terminaler

Med optimal funktionalitet och framtidens betalsätt redan idag kommer en terminallösning från PayEx att förbättra flödet i din butik. Terminalen har en generös knappsats och skarp färgdisplay. Den certifierade plattformen, PosPay®, är optimerad för integration med marknadens samtliga kassasystem. Du koncentrerar dig på ökad försäljning och förtjänst – vi tar hand om säkerheten.

Fristående terminaler

Terminalerna bygger på den senaste teknologin och kombinerar viktiga funktioner som säkerhet och ergonomi, med snabb kommunikation (Ethernet eller GPRS). Lösningen passar oavsett om du har en restaurang eller ett café, är hantverkare, kör budbil eller driver en butik och vill ha en liten och snyggt designad terminal som inte kräver kassaintegration.

Mobila terminaler

Ta betalt var som helst, när som helst, i en hastighet som inte låter någon köpimpuls gå förlorad. Den mobilanpassade terminalen ryms i fickan och tillåter dig att röra dig fritt inomhus och utomhus. Terminalen kopplas enkelt samman med din smart phone eller surfplatta och skapar en komplett kassalösning. Självklart stödjer betallösningen alla typer av kortbetalningar. Ladda ner ditt kassaregister som App till din smarta enhet och du kan ha med dig kassan hela tiden – överallt.  

Lösningen lämpar sig utmärkt för företag vars verksamhet till stor del bedrivs mobilt, oavsett om du ägnar dig åt försäljning från hemmet, från fordon, driver en restaurang eller butik. Genom att ansluta terminalen till dina affärssystem, ekonomisystem, kunddatabaser och lager får den dessutom fler användningsområden.

Obemannad betallösning

iSelf-serien ger möjlighet till enkel och säker hantering av kortbetalning i obevakade miljöer inom alla marknadssegment: detaljhandel, hotell, bensin, varu- och transport. Den är lätt att integrera, hantera och använda. iself-serien uppfyller alla de krav och behov som återfinns hos inblandade aktörer: kiosktillverkare, integratörer, operatörer, ägare och konsumenter.

Beställ din betallösning online

Vill du hellre ringa eller maila oss för att diskutera våra tjänster?

TELEFON:

08-411 97 40

E-POST:

sales@payex.com